Zij delen hun ervaringen

Lees alle beoordelingen over camping Airotel Océan in de Gironde.

Uittreksel uit de laatste 7 ingediende adviezen

6/10
D
Dit was onze tweede camping van onze camping en deze viel nogal tegen na de Yellohcamping. Onze stacaravan was in een lelijk laantje en stonden hutje mutje naast elkaar. Weinig privacy en buiten de veranda verder geen ruimte om met een ligstoel te liggen of iets dergelijks. Er was totaal geen sfeer. Dat gold eigenlijk voor de hele camping; heel groot en onpersoonlijk. De stacaravans was ok, alle basisdingen waren er, behalve een waterkoker. Voor het hoge bedrag wat je voor zo'n caravan betaald mag je toch tenminste een waterkoker verwachten. Het zwembad was een van de redenen dat ik deze camping had uitgekozen. Het doet heel erg denken aan Centerparcs. Leuke wildwaterbaan en mooi binnenbad. Alleen heel jammer dat het in de middag veel te druk werd. Met name met pubers. Die waren er op deze camping heel erg veel. Waardoor de gemoedelijk sfeer van een familiecamping hier ver te zoeken was. Er was ook geen gezellig restaurant waar je gezellig kon eten en drinken. Hoogstens een terrasje met een snackbarachtige uitstraling. Animatie en sportaanbod viel erg tegen en je moest nota bene betalen als je van de fitnessruimte gebruik wilde maken! Het personeel was gereserveerd en onpersoonlijk. Kortom een grote, sfeerloze, onpersoonlijke camping waar wij niet meer terugkomen. Voorta
Ligging : 6
Kindvriendelijk : 7
WC : 7
Mening by Guest Suite
9/10
Erik W
Fijn verblijf gehad in een schone en mooie caravan. Mooie camping met een geweldig subtropisch binnenzwembad en op loopafstand vh (mooi zand) strand.
Ligging : 9
Kindvriendelijk : 9
Zwembad : 9
Mening by Guest Suite
6/10
Ritchie
Onze kampeerervaring bij Airotel L’Ocean heeft twee kanten... Aan de ene kant is de Atlantische kust een prachtige streek, Lacanau Ocean een gezellig dorpje met een heel mooi strand en is ook de camping (incl. sanitair) goed verzorgd. Aan de andere kant was onze kampeerplek erg klein (8x8 meter is niet de “100+ m2” die we verwachtte) en hebben we veel overlast gehad van de tieners naast ons (lawaai tot na 03.00u ‘s nachts, plassen naast de tent, etc). 4 nachten op rij nauwelijks geslapen en de beveiliging laten komen, maar die hebben niet meer gedaan dan een praatje met ze maken. Uiteindelijk hebben we onze vakantie hierdoor helaas vroegtijdig afgebroken - voor ons en onze kinderen was het gebrek aan slaap niet meer vol te houden...
Ligging : 9
Kindvriendelijk : 8
WC : 8
Mening by Guest Suite
8/10
Robin
Helaas was bij aankomst onze receptioniste niet zo vriendelijk! Na ons kwamen fransen mensen en werden wel vriendelijk te woord gestaan!
Ligging : 8
Kindvriendelijk : 8
WC : 8
Mening by Guest Suite
8/10
Mad. Meteo
Het is een fijne camping met alle toeters en bellen erop en eraan. Zeker heel fijn met puberkinderen. Ideaal gelegen op loopafstand van zee en het dorp.
Location : 7
WC : 8
Zwembad : 8
Mening by Guest Suite
9/10
Dideric
Topcamping met perfecte sanitair die meerdere keren per dag schoongemaakt wordt. Goede ligging ten opzichte van het strand!
Location : 9
Kindvriendelijk : 9
WC : 10
Mening by Guest Suite
8/10
Nico VAN DER HOUWEN
Mooie camping Weinig tot geen herrie in de avond Erg goede ligging tov het strand / surf
Location : 8
Kindvriendelijk : 8
WC : 10
Mening by Guest Suite