Cabines & Behandelingen

Een cabine is een ware uitnodiging om helemaal te ontspannen, en opent u de deuren van een wereld van wellness.

Duo of solo; laat ons voor u zorgen. Massages, gezichtsbehandelingen, wereldritueel; ontdek onze behandelingen in onze brochure.

We raden u aan om in badkleding te komen, met een handdoek en zonder sieraden. Zwemshorts zijn verboden.

De behandelingen zijn op afspraak, en onder voorbehoud van beschikbare cabines. De behandelingen kunnen telefonisch gereserveerd worden in de spa. Ze worden niet terugbetaald.

Probeer minstens 30 min. voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn, om te kunnen profiteren van de voorzieningen. Om de ontspannen sfeer te bewaren, en uw welzijn, kan de toegang tot de spa beperkt worden naar gelang het aantal gasten dat al aanwezig is.

Voor het goede verloop van de behandelingen vragen wij u vriendelijk minimaal 48u van te voren af te zeggen mocht u niet kunnen komen.
Mocht u meer dan 10 min. te laat zijn, gaan er evenzoveel tijd van uw behandeling af om de volgende klant te respecteren. Bent u meer dan 15 min. te laat dan wordt de afspraak geannuleerd.

Bepaalde persoonlijke omstandigheden (ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, zwangerschap etc.) maken het niet mogelijk om gebruik te maken van onze voorzieningen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om zich ervan te verzekeren dat u niet onder de contra-indicaties valt.