Werken op een vakantiebestemming: dat kan!!

Ondersteund door een team professionals bieden wij bedrijven en personeelsverenigingen keuzepakket van diensten of all-in arrangementen.

Zowel voor privé-evenementen, vergaderingen of seminars luisteren wij goed naar uw behoeften, en passen wij onze organisatie hierop aan.

Na een stevig ontbijt in ons restaurant kunnen uw medewerkers elkaar treffen in een van onze seminarzalen, waar ze de hele dag rustig kunnen werken.

Deze zijn uitgerust met al het nodige materiaal: wifi, projectors, schermen, microfoons... Voor vergaderingen heeft u alles bij de hand. Voor het middagprogramma kunt u zelf activiteiten uitkiezen, animaties teambuilding, maar ook ontspannen in de spa of het waterpark.

Voor uw maaltijden doen wij een beroep op de allerbesten; ons restaurant ter plaatse, of de traiteurs met wie wij samenwerken. Zij zullen ervoor zorgen dat uw smaakpapillen verwend worden tijdens een moment van ontspanning. Voor een snelle lunch, een koffiepauze, een luxe loop diner, of zelfs een galadiner; voor al uw behoeften kunnen wij een offerte opstellen.

2 Seminarzalen met een capaciteit van 20 en 70 personen
1 multifunctionele zaal van 150m² met een capaciteit van 150 personen

Groepsverblijven en seminars mogelijk
van 04/04/2020 tot 11/07/2020
en van du 22/08/2020 tot 01/11/2020.

Contact Seminars & Evenementen:
communication@airotel-ocean.com

Contact Ondernemingsraad:
contact@airotel-ocean.com