Onze partners

Lacanau Océan is niet alleen een surfparadijs; maar ook om mooie ervaringen en herinneringen te beleven, tussen wat ontspannen momenten.

Omdat een vakantie vaak de gelegenheid is om nieuwe dingen uit te proberen en zichzelf plezier te doen, hebben wij de beste dienstverleners sport & recreatie geselecteerd.
De garantie voor een hartelijk welkom, een activiteit van hoge kwaliteit en een speciaal tarief voor onze campinggasten.

SURF

Bo & Co Surf SchoolOnze surfpartner Bo and Co, al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in surflessen in Lacanau. Met veel zorg en aandacht zal Bernard en zijn team u de beginselen van het surfen bijbrengen, en ervoor zorgen dat u op uw eigen ritme steeds beter wordt.

Een gepersonaliseerd leerproces: een proefles van 2 uur, of een cursus van 5 dagen, kies de formule die bij u past.

 
 

GOLF

De UCPA-golfbaan verwelkomt u in een rustgevende sfeer, en een bijzondere groene omgeving. Midden in het Lacanau dennenbos stellen wij u voor om het golfplezier te komen ontdekken of herontdekken op een 9 holes golfbaan, of om te midgetgolfen op een 18 holes baan.

Dus Club in de aanslag, klaar, golfen maar!!!

 

YOGA SUP

TengofrioAdem in, adem uit; het perfecte moment om even de dagelijkse beslommeringen te vergeten. Tengo Frio biedt Yoga op een Stand Up Paddleboard: dat kan, en het zelfs heel eenvoudig. Het is niet nodig een evenwichts- of yogaexpert te zijn; Karine zal u begeleiden in uw persoonlijke ontwikkeling midden in een natuurlijke omgeving, op het meer van Moutchic

Met maximaal 5 personen per les krijgt iedere leerling persoonlijke aandacht, van het begin tot het einde van de Yoga SUP les.

 
 

KITE SURF

Evolution2 LacanauEen professionele instructeur van de school EVOLUTION 2zal u begeleiden met zijn boot, en het materiaal dat u te leen krijgt (kite, board, wetsuit, harnas, helm, radio, schoentjes). De lessen begint altijd op het strand van Moutchic, in de boot richting een kitesurf zone met laag water, ideaal om de beginselen onder de knie te krijgen.

Kitesurfles of cursus van 2 tot 4 dagen, duur van 2u30 tot 4u, naar gelang het aantal cursisten. Maximaal 4 cursisten per instructeur, naar gelang de weersomstandigheden.

 
 

WAKE BOARD

Evolution 2Dit is een vorm van waterskiën uit de nieuwe generatie watersporten, voor zowel waaghalzen als degene die gewoon het plezier van surfsporten willen ontdekken! Beginners of gevorderden, de instructeur met Evolution 2 diploma zal u het wakeboard bijbrengen, of beter laten worden met een speciale boot.

Ontdek hoe het voelt om getrokken te worden door een boot. Sessie van 15 min. per persoon, of huur een boot met instructeur voor 1 uur.

 
 

TOCHTJE IN EEN PINASSE

RobinsonStap aan boord van het Robinson pinasse-bootje met zijn enthousiaste kapitein die u locaties zal laten ontdekken vanaf het water, de oevers van het meer, de conches en ongerepte kreekjes. Natuurlijke baaien met ongerepte flora en fauna, verborgen strandjes of vogeleilandjes; ontdek tijdens een tochtje in een pinasse-bootje de ongekende locaties die alleen per boot te bereiken zijn.

's Morgens, 's middags of 's avonds, kies uw moment; maximaal 12 personen op de pinasse.

 
 

AVONTUURLIJK WATERPARCOURS

Splash Park LacanauNeem familie of vrienden mee om te springen, rennen, glijden en vooral heel hard te lachen in Splash Park Lacanau!. Spring, klim, duik, en beleef onvergetelijke herinneringen aan deze leuke, licht sportieve activiteit. Kom en ontdek dit waterparcours, die zo van TV lijkt te komen!!!

Vanaf 7 jaar. Reddingsvesten geleverd

 
 

KANOËN-KAJAKKEN

CKLGKom naar de buurtschap "la Grande Escoure", voor een kanotochtje met CKLG. Onze partner zal u het meer op een andere manier laten ontdekken! Een tochtje om te doen met het gezin of met vrienden, om de verborgen uithoeken van het Meer van Lacanaute ontdekken. Zorg voor badkleding, windjack, handdoek, slippers, en wat te eten als het tochtje 's avonds plaatsvindt!

Tochtje met een instructeur - 2u30 Voor iedereen te doen, van 5 tot 80 jaar... en ouder!

 

ESCAPE GAME

Tête chercheuse Escape Game LacanauDe meest bijzondere escaperooms van Frankrijk te ontdekken in Lacanau! Kom met 2, 3, 4, 5, 6... tot 18 spelers, de neuronen bij elkaar en probeer de raadsels op te lossen van Tête Chercheuse Lacanau!

4 speelzalen, 3 thema's. Kinderen vanaf 8 jaar onder begeleiding, of vanaf 15 jaar alleen, behalve indien anders vermeldt in de omschrijving.

 
 

WAVE SKI

CKLG LacanauEen Waveski lijkt op een dikke surfplank, met een ceintuur en bevestigingen voor het evenwicht. Dit van oorsprong Australische sport wordt zittend beoefend, en is voor iedereen geschikt. Onze partner Pablo is de verse wereldkampioen in deze discipline, en het hele team van de club CKLG zal u met plezier wegwijs maken.

Van 1 tot 14 personen, lessen van 1u30, van 10 tot 70 jaar

 

BOOMKLIMMEN

Parcours aventure de BombannesHet avonturenparcours van Bombannes omvat 11 parcoursen van verschillende lengtes en niveaus, oftewel 100 verschillende mogelijkheden om zich te vermaken. Neem wat hoogte onder begeleiding van het UCPA-team om van boom naar boom te gaan in een schitterend deel van het Bombannes dennenbos in Carcans.

3/7 jaar: Een vrij laag parcours, dat gratis en zonder materiaal gedaan kan worden.
6/7 jaar: 2 parcoursen met doorlopende antivalbeveiliging voor meer veiligheid
8/11 jaar: 7 parcoursen van verschillende niveaus, tot een hoogte van 8m.
Vanaf 12 jaar: 7 parcoursen van verschillende niveaus, tot een hoogte van 12m.