Georganiseerde avonden

We proberen het iedereen naar de zin te maken: voor degene die graag danst, zingt, speelt, en zelfs voor degene die liever gewoon toeschouwer wil zijn. En zo proberen wij activiteiten te bedenken die onvergetelijke herinneringen achterlaten, van de mooie momenten die u samen beleefd heeft met de mensen die u liefheeft.

Een avondje uit op camping Océan kan een cabaret zijn, karaoke, soms een film, of wervelende voorstellingen van het animatieteam. Er zijn ook borrelspelletjes en concerten, nachtmarkt, dansavonden en de bekende pool party. Een animatieprogramma voor het hele gezin, dat in juli/augustus tot 2u 's nachts doorgaat in de havana pub.

En er is ook het nodige te doen in Lacanau: vuurwerk, bal van de brandweermannen (bal des pompiers), concerten, en natuurlijk het spectaculaire evenement LACANAU PRO. Ga voor meer informatie naar de website van onze partner Medoc Atlantic.

Volg ons gerust op onze Facebookpagina, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over uw vakantie weekprogramma en de groep SAISON2020 – CAMPING L’OCEAN

HAVANA PUB

Afters voor iedereen toegankelijk, in een geluiddichte Pub.
Cocktail, frisdrank, sap.

Openingstijden
Laagseizoen (04/04 tot 27/06 en van 29/08 tot 01/11):
Naar gelang de georganiseerde avonden

Hoogseizoen (27/06 tot 29/08):
van zondag tot vrijdag vanaf 23 uur (behalve bij pool party avonden)

Openingstijden aan wijzigingen onderheven, nagaan bij de receptie.