Uittreksel van de huisregels

Veiligheid: Het bandje moet verplicht altijd gedragen worden, om de pols of de enkel. Uw voertuig staat geparkeerd op uw staanplaats. Er is slechts één voertuig toegestaan per staanplaats of accommodatie. Het gemotoriseerde verkeer op de camping mag maximaal 10km per uur, en is verboden tussen 23u en 7u. De sticker voor het voertuig moet verplicht op de voorruit geplakt worden, binnen aan de bestuurderskant. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt door bewakers, om uw rust en veiligheid te garanderen.

Sanitair: de douches zijn tussen 23u en 7u gesloten.

Lawaai / Overlast: Vanaf 23 uur wordt u geacht de nachtrust van uw buren te respecteren; het moet daarom zo stil mogelijk zijn op het kampeerterrein. (geen luidruchtige muziekinstrumenten, volumeknop niet te hard, niet schreeuwen of hard met (auto) deuren slaan). Twee waarschuwingen voor lawaai = uitzetting. Bij herhaalde klachten of geweld is de uitzetting onmiddellijk, zonder mogelijkheid geld terug te vragen.

Netheid: De staanplaatsen moeten schoongehouden worden. Het is verboden afval of flessen te deponeren. In geval van inbreuk op de huisregels worden de waarschuwingen vanaf 8 uur 's morgens gegeven. Twee waarschuwingen voor een vieze staanplaats = uitzetting.

Gedrag: Dronken over de paden lopen kan bestraft worden met tijdelijke uitzettingen. Het gebruik van verdovende en illegale middelen is verboden. Op bevel van de Gemeente van Lacanau is het gebruik van alcohol op de openbare weg verboden, en kan bekeurd worden. U wordt verzocht spullen in openbare- en privéruimten te respecteren (verkeersborden, straatmeubilair, ruimten, sanitair...). Ieder persoon die op de openbare weg heterdaad betrapt wordt op een strafbaar feit zal van de camping verwijderd worden. Voor ieder gedrag dat beoordeeld wordt als respectloos of gewelddadig zal aangifte gedaan worden bij de Politie van Lacanau.

Huisdieren: De huisdieren moeten aan de lijn gehouden worden, en de inenting tegen rabiës moet geldig zijn (Europees paspoort voor gezelschapsdieren). Honden uit de 1e en 2e categorie zijn verboden. Alléén honden tot 10kg zijn toegestaan in de accommodaties (1 hond per accommodatie).

Barbecues: Alleen individuele, elektrische barbecues, of op gas zijn toegestaan op de staanplaats. Om het milieu te respecteren, en de brandveiligheidsvoorschriften, zijn houtskool BBQ verboden buiten de hiervoor bestemde gemeenschappelijke velden.

Genodigden: Genodigden moeten door uzelf verwelkomd worden bij de ingang van de camping, en aangemeld worden bij de receptie:
- 2u: gratis, meer dan 2u: €4,- p.p. vanaf 10 jaar. Ze moeten een ID achterlaten bij de receptie, en hun voertuigen buiten de camping parkeren. Niet-aangemelde genodigden: dan zal 3 maal het geldende tarief betaald moeten worden. Bezoekers mogen tot 21 uur langskomen, en moeten uiterlijk om 23 uur de camping verlaten.

Kinderen: De kinderen staan geheel onder toezicht van de ouders, die de volledige aansprakelijkheid voor ze dragen, onder andere bij gebruik van de speelinstallaties in het waterpark.

Het waterpark: Het waterpark kan tijdelijk gesloten worden bij hevige weersomstandigheden, onweersbuien...

Diefstal: De Directie kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van diefstal, brand, slecht weer... Behalve voor de waardevolle spullen opgeslagen in de kluizen bij de receptie.

Portretrecht: U geeft nadrukkelijk en zonder tegenprestatie de camping het recht om de foto's van uzelf of uw kinderen, die tijdens uw verblijf bij ons op de camping genomen kunnen zijn, ongeacht de drager, te gebruiken voor publicitaire doeleinden van de camping.