Publié le :02/04/2021

Beste klant,

Wekenlang hebben we onze heropening voorbereid. Wij verheugden ons erop u te ontmoeten en momenten met u te delen.

Gezien de aankondigingen van de regering van woensdag 31 maart zijn wij genoodzaakt onze openingsdatum uit te stellen tot in het beste geval 3 mei 2021 (onder voorbehoud van de ontwikkelingen op gezondheidsgebied, die naar wij hopen positief zullen zijn).

Dit is een grote teleurstelling. Maar wij zullen deze situatie het hoofd bieden en van deze periode gebruik maken om vele verrassingen voor u te blijven voorbereiden.

Degenen die voor deze datum een verblijf hebben geboekt, raden wij aan uw verblijf uit te stellen tot een latere datum of het verblijf te annuleren in afwachting van een betere periode. Wij zullen dan overgaan tot een volledige terugbetaling van de reeds betaalde borgsom.

Als u uw verblijf met een creditcard op de website heeft betaald, zal de restitutie automatisch op dezelfde kaart worden overgemaakt. Voor andere betalingswijzen (cheque, ancv, overschrijving, telefoon, enz.) verzoeken wij u ons een bankrekeningnummer toe te zenden, zodat wij tot terugbetaling per overschrijving kunnen overgaan.

Wij kijken ernaar uit u terug te zien en staan tot uw beschikking voor verdere informatie.
Ons team staat tot uw beschikking van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur op 05 56 03 24 45.

Uw team op Camping & Spa l'Océan

Retour