Publié le :09/09/2020

Beste mevrouw, beste heer,

In de afgelopen twee weken is de gezondheidssituatie met betrekking tot Covid-19 verder verslechterd. Het gezondheidsprotocol dat moet worden toegepast in toeristische bedrijven zoals het onze, is aan het verharden.

De avondanimatie, voor de herfstperiode, meestal gepland in de Havana Pub (de animatieruimte van de camping) is nog steeds verboden.

De weersomstandigheden en de koelte van het seizoen vereisen dat we alle deuren, openslaande ramen en andere openingen gesloten houden, waardoor ons Aqualiday watergebied een afgesloten ruimte wordt. Dit verplicht onze gasten, volgens het sanitaire protocol, om een masker te dragen voor elke beweging op de stranden binnen deze ruimte.

Ook de kleedkamers moeten tot nader order gesloten blijven.

In deze context laat het onderhoud van het sanitairprotocol dat op 21 juni jl. door de Haute Autorité Sanitaire werd gevalideerd ons niet toe om u een kwaliteitsvolle dienstverlening en een optimale veiligheid van het sanitair te garanderen.

We betreuren het dan ook dat we ervoor moeten kiezen om de jaarlijkse sluitingsdatum van onze camping, die aanvankelijk gepland was voor 1 november 2020, te vervroegen naar zondag 13 september 2020.

Indien u reeds een verblijf heeft geboekt vanaf 14 september 2020, bieden wij u de keuze om dit uit te stellen tot volgend jaar of om het reeds betaalde bedrag bij uw reservering volledig terug te krijgen.

Om dit te doen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen door uw verzoek te sturen naar contact@airotel-ocean.com of ons te bellen op 00 33 5 56 03 24 45.

Gelooft u alstublieft, beste mevrouw, beste heer, dat het ons oprecht spijt van deze situatie. Maar voor ons moet de zekerheid van uw veiligheid en het goede verloop van uw verblijf in ons etablissement elke andere overweging overtreffen.

Met vriendelijke groet en we kijken er naar uit om je weer te zien.

De directie van Camping & Spa Airotel l'Océan

Retour