GEZONDHEIDSPAS - INFORMATIE

Klik hier

Nieuws van onze camping : COVID-19 - Gezondheidsprotocollen zomer 2020

Gepubliceerd op :04/05/2020

Protocole sanitaire 2020

Na deze lange maanden van wachten kondigen we met plezier de heropening van onze camping aan op 26 juni.

Velen van u stellen ons vragen over de sanitaire protocollen, de animaties en de uitrusting die open zullen zijn en waartoe u toegang zult hebben.

Sinds enkele weken zijn onze teams gemobiliseerd om onze organisatie, onze voorzieningen en onze diensten aan te passen aan de sanitaire problemen. We wachten echter nog steeds op de beslissingen van de overheid met betrekking tot de details van de sanitaire protocollen die moeten worden toegepast.

Toch gaat het de goede kant op. Op basis van de informatie waarover we momenteel beschikken, zouden al onze diensten deze zomer beschikbaar moeten zijn. Onze aquatische ruimte Aqualiday zal volledig open zijn. Barrièregebaren en afstand zullen tot een minimum moeten worden beperkt.

We bereiden ook de animatieprogramma's voor met talrijke activiteiten en aangepaste avonden: zumba, fitness, gezinsspelletjes, toernooien, shows, enz.

We weten dat u veel vragen heeft en we doen ons best om u snel en zo nauwkeurig mogelijk te antwoorden.

Ons team van receptionisten staat tot uw beschikking van 9 tot 18 uur van maandag tot vrijdag en van 10 tot 17 uur op zaterdag op 05 56 03 24 45 of per e-mail: contact@airotel-ocean.com.

In de tussentijd zeggen we met veel plezier en plezier "Tot ziens!".

Uw team Camping & Spa L'Océan - Airotel