Caraïbos Lacanau Pro Surf Festival

Lacanau is een surfparadijs, en staat al jaren bekend als surfsportbestemming bij uitstek.

Lacanau Pro werd in 1979 voor de eerste keer georganiseerd, en is daarmee de oudste etappe van het professionele surfcircuit. Vanaf het begin komen ieder jaar surfers uit de hele wereld om deze legendarische Lacanau golven te ontdekken, delen, en trotseren.

Wat in het begin een gewaagde onderneming was van enkele surfers uit Lacanau, die ook weleens een surfwedstrijd in hun eigen Frankrijk wilden hebben, is Lacanau Pro al snel uitgegroeid tot een belangrijk evenement. Met Kelly Slater, Jordy Smith of een Tom Curren heeft onze wedstrijd, ook wel «French Pro» genoemd, de beste surfers ter wereld weten te trekken.

Caraïbos Lacanau Pro, onderdeel van de 2 Franse kwalificatiewedstrijden in het kader van de Championship Tour voor het behalen van de wereldtitel van de World Surf League, is ook een week vol festiviteiten in augustus.

Kennismaking met skimboard, surfsimulator, skate & step freestyle shows, groepslessen yoga & fitness… Vele activiteiten overdag en 's avonds, op het ritme van concerten.

Ga voor meer informatie naar https://lacanaupro.com/