Uittreksels uit het reglement

Veiligheid:Het dragen van een armband is altijd verplicht op de pols of enkel. Uw voertuig kan op uw staanplaats worden geparkeerd. Slechts één voertuig wordt toegestaan ​​per staanplaats of accommodatie. Gemotoriseerd verkeer binnen de camping is beperkt tot 10 km/u en verboden tussen 23.00 uur en 7.00 uur. Er moet een sticker aan de binnenkant van de voorruit van uw voertuig worden gekleefd, aan de kant van de bestuurder. De site wordt dag en nacht bewaakt en gecontroleerd door bewakers om uw veiligheid en rust te garanderen.

Sanitair: de douches zijn tussen 23.00 en 7.00 u gesloten.

Geluid/overlast:Er wordt gevraagd om stil te zijn op de staanplaatsen vanaf 23.00 uur. Respecteer uw buren (geen lawaaierige muziekinstrumenten, matig geluidsvolume, geen geschreeuw en het dichtsmijten van deuren). Twee waarschuwingen voor geluidsoverlast = uitzetting. In geval van talrijke klachten of geweld zal de uitzetting onmiddellijk en zonder mogelijkheid tot vergoeding plaatsvinden.

Netheid:De staanplaatsen moeten schoon worden gehouden, vuilnis weggooien, flessen verboden. Waarschuwingen worden gegeven vanaf 8.00 uur in geval van overtreding van de regels. Twee waarschuwingen voor vervuiling = uitzetting.

Gedrag:Dronken gedrag in de gangpaden kan bestraft worden met tijdelijke uitzettingen. Het gebruik van drugs en illegale stoffen is verboden. In opdracht van de burgemeester van Lacanau is alcoholgebruik op de openbare weg verboden en strafbaar met een boete. Respecteer de openbare en particuliere eigendommen (borden, straatmeubilair, lokalen, sanitaire voorzieningen, enz. Iedereen die op een inbreuk wordt betrapt voor misbruik op de openbare weg zal uit de camping worden gezet. Bij elk gedrag dat als respectloos of gewelddadig wordt beschouwd zal een klacht bij de gendarmerie van Lacanau worden ingediend.

Huisdieren: Huisdieren moeten aangelijnd, aangegeven en gevaccineerd zijn (vaccinatieboekje), honden van de 1e en 2e categorie verboden, alleen honden van minder dan 10 kg zijn toegestaan in de accommodatie (1 hond per accommodatie).

Barbecues: alleen elektrische barbecues of gasbarbecues zijn toegestaan op de camping. Uit respect voor de omgeving en de natuur en voor de brandveiligheidsvoorschriften zijn houtskoolbarbecues verboden buiten de gemeenschappelijke ruimtes die er speciaal voor bedoeld zijn.

Barbecues:Alleen elektrische of gasbarbecues zijn toegestaan op de staanplaats. Om het milieu en de brandveiligheidsvoorschriften te respecteren, is het verboden om buiten de daarvoor bestemde zones de houtskoolbarbecue te gebruiken.

Gasten:Gasten moeten door u worden begroet bij de ingang van de camping en bij het onthaal worden aangegeven: - 2u: gratuit, + 2u: € 4 per persoon ouder dan 10 jaar. Zij moeten identificatiegegevens achterlaten en de voertuigen moeten buiten blijven. Niet-aangegeven gasten: 3 maal het huidige tarief. Bezoekers mogen tot 21.00 uur aankomen en ten laatste om 23.00 uur vertrekken.

Kinderen:De kinderen worden uitsluitend onder de hoede gesteld van de ouders, die volledig verantwoordelijk zijn voor hen, vooral wanneer zij gebruik maken van de spelletjes die tot hun beschikking staan en het zwembadencomplex.

Het zwembadencomplex:Het zwembadencomplex kan tijdelijk worden afgesloten in geval van storm of slecht weer...

Diefstal:De Directie wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van diefstal, brand, slecht weer... behalve voor de waarden die in de kluis bij het onthaal zijn gedeponeerd.

Beeldrechten:U machtigt de camping uitdrukkelijk en zonder vergoeding om op elk medium, foto's van u of uw kinderen te gebruiken die tijdens uw verblijf kunnen worden gemaakt voor reclamedoeleinden van de camping.