Reglement

Veiligheid: het dragen van een armband aan pols of enkel is de hele dag door verplicht. U parkeert uw voertuig op uw staanplaats. Er is slechts één auto toegestaan per staanplaats of accommodatie. Gemotoriseerd verkeer op de camping heeft een snelheid van maximaal 10 km/u en is verboden tussen 23.00 u en 7.00 u. Er dient een sticker geplakt te worden op de voorruit van de auto, aan de binnenkant aan de kant van de bestuurder. De locatie is bewaakt en er wordt overdag en ‘s nachts toezicht gehouden door bewakers om uw veiligheid en rust te waarborgen.

Sanitair: de douches zijn tussen 23.00 en 7.00 u gesloten.

Geluid/overlast: vanaf 23.00 uur hoort het stil te zijn op de camping. Respect voor uw buren op de camping (geen luidruchtige instrumenten, gematigd volume, niet schreeuwen of roepen of hard met deuren slaan). Bij twee waarschuwingen voor geluidsoverlast wordt u van de camping gestuurd. Bij diverse klachten of geweld moet u de camping onmiddellijk verlaten, zonder dat u uw geld terug kunt krijgen.

Eigendom: de staanplaatsen moeten netjes en schoon gehouden worden. Afval en lege flessen mogen zich niet op de staanplaats opstapelen. De waarschuwingen bij overtredingen worden vanaf 8.00 u ’s ochtends gegeven. Twee waarschuwingen voor een te vuile staanplaats betekent dat u van de camping wordt gestuurd.

Gedrag: een staat van dronkenschap op de camping kan gestraft worden met een tijdelijk verbod op een verblijf op de camping. Het gebruik van drugs en illegale middelen is verboden. Volgens het besluit van de burgemeester van Lacanau is gebruik van alcohol op de openbare wegen verboden en kan dit mogelijk leiden tot een boete. Gelieve de openbare en privégoederen te respecteren (verkeersborden, straatmeubilair, lokalen, sanitair etc.). Iedereen die op heterdaad betrapt wordt bij alcoholmisbruik zal van de camping gezet worden. Elk gedrag dat als respectloos of gewelddadig wordt ervaren, zal leiden tot een klacht bij de Gendarmerie in Lacanau.

Dieren: dieren moeten aangelijnd worden, ook moeten ze aangegeven zijn en gevaccineerd (vaccinatieboekje). Honden van de 1e en 2e categorie zijn niet toegestaan. Alleen honden die minder dan 10 kilo wegen worden toegelaten in de accommodaties (1 hond per accommodatie).

Barbecues: alleen elektrische barbecues of gasbarbecues zijn toegestaan op de camping. Uit respect voor de omgeving en de natuur en voor de brandveiligheidsvoorschriften zijn houtskoolbarbecues verboden buiten de gemeenschappelijke ruimtes die er speciaal voor bedoeld zijn.

Bezoekers: mensen die u op de camping komen opzoeken worden door u opgewacht bij de ingang van de camping en vervolgens worden ze bij de receptie geregistreerd: - 2 u: gratis, + 2 u: € 4 per bezoeker ouder dan 10 jaar. Ze dienen een identiteitsbewijs te laten zien en de hun voertuigen buiten de camping te parkeren. Voor bezoekers die niet geregistreerd zijn wordt drie keer het vereiste bedrag opgelegd. Aankomst van de bezoekers is toegestaan tot 21.00 u en vertrek kan tot maximaal 23.00 u plaatsvinden.

Kinderen: Kinderen vallen onder exclusief toezicht van de ouders, die dan ook volledig verantwoordelijk zijn als hun kinderen aan het spelen zijn in de speeltuin of in het zwembad.

Het waterpark: het waterpark kan tijdelijk gesloten worden bij onweer of storm of andere zware weersomstandigheden.

Diefstal: de directie verwerpt alle verantwoordelijkheid met betrekking tot diefstal, brand, zware weersomstandigheden, behalve als het de waardevolle spullen betreft die in de kluizen bij de receptie zijn opgeborgen.

Beeldrecht: u geeft uitdrukkelijk en zonder vergoeding toestemming aan de camping om uw foto’s of de foto’s van uw kinderen te gebruiken. Deze foto’s kunnen worden genomen tijdens uw verblijf en voor commerciële doeleinden van de camping gebruikt worden.