Cabines & verzorgingen

Elke cabine is een apart universum... Bamboe, Aloha, Cocoon en Jungle, elke kamer zal u onderdompelen in een andere sfeer voor pure momenten van ontspanning.

KOMEN:

Wij raden u aan om in badpak te komen, met een handdoek en zonder sieraden. Zwemshorts zijn verboden.

RESERVEREN:

De verzorgingen zijn op afspraak en onder voorbehoud van beschikbaarheid van de cabines. De verzorgingen kunnen worden gereserveerd in de spa of telefonisch. Zij zijn niet terugvorderbaar.

GENIETEN:

Kom ten minste 30 minuten voor uw behandeling aan om volop van de faciliteiten te genieten. Om de ontspannen sfeer en uw welzijn te behouden, kan de toegang tot de spa worden beperkt afhankelijk van het aantal aanwezige gasten.

RESPECTEREN:

Om de goede werking van onze zorg te respecteren, vragen wij u om ons ten minste 48 uur van tevoren op de hoogte te stellen als u uw afspraak niet kunt nakomen. Elke vertraging van meer dan 10 minuten verkort de duur van de verzorging uit respect voor de volgende cliënt. Bij een vertraging van meer dan 15 minuten zal de verzorging worden geannuleerd.

WAARSCHUWEN:

Bepaalde gezondheidsproblemen (moeilijk ademen, hoge bloeddruk, zwangerschap enz.) kunnen u verhinderen om van al onze apparatuur gebruik te maken. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geen nevenwerkingen ervaart.

GEVEN:

Wij stellen u cadeaubonnen ter beschikking, inclusief de diensten van uw keuze: toegang tot de zwembaden, fitnessruimte, spa, à la carte verzorgingen.