Cabines & verzorging

Een cabine, een wereld op zich. Bamboo, Aloha, Cocoon en Jungle, elke verzorgingsruimte brengt u in een andere wereld waarin u pure genotsmomenten zult beleven.

De verzorgingsbehandelingen worden gedaan na afspraak op voorwaarde van beschikbaarheid van de cabines. U kunt ter plekke, bij de receptie of per telefoon voor de behandelingen reserveren. De bedragen zijn niet restitueerbaar. Er wordt om een aanbetaling van 30% gevraagd om de reservering te bevestigen.

Zorg dat u er 30 minuten van tevoren bent, zodat u kunt profiteren van de voorzieningen. Neem de tijd, als u de spa verlaat, kunt u niet meer opnieuw naar binnen. Om een aangenaam gevoel voor iedereen te garanderen, vragen we u de kalmte en rust die hier heerst te respecteren. De spa heeft een beperkte toegang en er wordt afhankelijk van de gasten die binnen zijn bepaald of u naar binnen kunt.

Om het goede verloop van onze verzorgingsbehandelingen te garanderen, stellen we het op prijs als u minimaal 24 uur van tevoren annuleert als uw afspraak niet door kan gaan. Alle vertraging van meer dan 10 minuten verkort de duur van uw behandeling uit respect voor de volgende klant. Bij elke vertraging van meer dan 15 minuten wordt uw behandeling geannuleerd.